SAMSUN / ÇARŞAMBA - Epçeli Şehit Burak Çeviker İlkokulu

Epçeli Şehit Burak Çeviker İlkokulu

Adres
EPÇELİ MAH. ORTA SK. EPÇELI ILKOKULU EPÇELI ORTAOKULU BLOK NO: 55 ÇARŞAMBA / SAMSUN
Vizyon
Öğrencilerimize milli ve manevi değerlere bağlı çalışkan, dürüst, vatansever , topluma faydalı bir birey olma özelliği kazandırmak, Öğrencilerimize eğitimlerini devam etmek azmini aşılamak, Okulumuzu teknolojinin eğitim öğretimle birleştiği bir kurum haline getirmek Velilerimize okulun bir parçası oldukları bilincini yerleştirmek, okul veli işbirliği içerisinde öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyoruz.
Misyon
Çağdaş ve kaliteli eğitim sunmak öğrencilerimizi milli ve manevi değerlere bağlı çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte, kendine güvenen sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
2009 Yılı : 3 Anadolu Lisesi 2010 Yılı : 1 Fen Lisesi 2 Anadolu Lises 1 Sağlık Meslek Lisesi 2 Anadolu Kız Meslek Lisesi 1 Bursluluk 2011 Yılı : 7 Anadolu Lisesi 2 Sağlık Meslek Lisesi 2 Anadolu İmama Hatip Lisesi 4 Bursluluk 2012 Yılı : 2 Fen Lisesi 5 Anadolu Lisesi 4 Anadolu Meslek Lisesi 2 Bursluluk
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
KALORİFER
EPÇELİ MAHALLESİ ORTA SOKAK NO:55 ÇARŞAMBA/SAMSUN
ÇARŞAMBA´YA 15 SAMSUN´A 20 KM MESAFEDEDİR.